Om Aeropole

Vi på Aeropole er lidenskabelige med at give dig en fremragende flyvetræning. Vores mål er at være Europas førende flyveskole med hensyn til kvalitet og sikkerhed. Vores løfte til dig er, at levere overlegen kvalitet i kundeservice, træning, udstyr og personale.

Fremragende kundeservice

Vi vil kun give dig løfter, som vi kan holde. Det betyder at vi yder dig retfærdige træningsaftaler, let forståelig prisfastsættelse og åben kommunikation, når tingene ændrer sig. Træningsprogrammerne er individuelt tilpasset dine behov, hvad enten det sker under almindelig arbejdstid eller aftener og weekender.

Kvalitet i træning

Vi har en meget pædagogisk tilgang til træning. Vi er her ikke  for at vise vores flyvefærdigheder eller erfaring, men for at træne vores elever til at være sikre og sikre piloter, om deres flyvende mål er professionelt eller til fritid. Vi har taget en frisk tilgang med et trænings- og kvalitetssystem, der ikke er set i nogen anden Dansk flyvskole før. Vores undervisningsmetoder er velprøvede systemer i verdensklasse, som vi har tilpasset og yderligere forbedret for det lokale nordiske miljø – og de overholder og overholder de europæisk luftfartsforskrifter.

Moderne fly

Vores fly er state-of-the-art, perfekt til træning og har en yderst sikre (faktisk den bedstesikkerhed i branchen.) Vi tør påstå, at drive den nyeste og mest moderne træningsflåde i Danmark i vores priskategori . Alle vores elever opfordres til at træne på glas cockpitfly, og vi lærer også på traditionelle instrumenter for at give vores studerende alle de færdigheder, de har brug for.

Professionelle og dygtige instruktører

Vores instruktører har hundredvis, hvis ikke tusindvis af timers erfaring som instruktører, og de fleste har fløjet i et flyselskab eller i charterfly. De er hos os, fordi de finder instruktion givende og er lidenskabelige med kvalitet – ikke bare for, at få flere flyvetimer. Når det er sagt, hviler kvaliteten af undervisning ikke på de enkelte instruktørers skuldre, men opmuntres af vores metodiske tilgang til kvalitet i vores organisation og læring.